“MT


Anmäl dig till årets Miljöting!
miljötinget poster 2017
Nu är det dags att anmäla sig till höstens fetaste evenemang. 27-28 oktober samlas 300 unga från Gävleborg och Dalarna på Slottegymnasiet i Ljusdal för att lära sig mer kring hållbar utveckling, träffa nya vänner och ha väldigt roligt.

Madeleine Westin, meterolog och Björn Fondén, Sveriges ungas egen FN-representant kommer att föreläsa. Maxida Märak kommer spela och Marcus Berggren skämta.

Årets Miljöting kommer bli fantastiskt, anmäl dig här till höger!

Vi ses i Ljusdal!

Ps. Glöm inte att ”gilla” Miljötinget på Facebook eller följa oss på Instagram


Europaparlementets Medborgarpris 2014
Ett prisvinnande projekt

Under 2014 nominerades Miljötinget till Europaparlamentets Medborgarpris och valdes sedan ut som en av vinnarna av 2014 års pris. I motiveringen framhåller Europaparlamentet att "Miljötinget ger ungdomar de praktiska verktyg de behöver för att göra skillnad och engagera sig mer i arbetet för att göra vår värld hållbar."
Det här priset visar tydligt på projektets betydelse för regionerna och att det uppmärksammas på högre nivå. Miljötinget är en viktig del i arbetet med att göra Dalarna till Sveriges bästa ungdomsregion och utnämningen intygar att det är ett arbete väl värt att bevara och fortsätta att satsa på.


Hitta dina kontakter på MT Map!
På MT Map kan du hitta kontakter till massor av bra personer i din närhet som du kan få hjälp av. De kan tipsa dig om schysta föreläsningar att gå på, hjälpa dig ordna en miljörock, fixa med pengar för att genomföra ett projekt - eller kanske något helt annat som du funderar på MT Map.
     Stäng
Arrangörer
region gävleborg
region dalarna