Vill du vara med i Programrådet 2017?

Är du en stabil och stresstålig person som gillar tuffa utmaningar och älskar att träffa nya människor? Då borde du vara en del av Miljötingets programråd 2017!

Miljötinget är Nordens största miljöevenemang för unga, av unga, med unga. För att skapa ett så fett evenemang som möjligt måste projektledningen har hjälp med planering och genomförande. Programrådet är Miljötinget hjärta!

Läs mer om vad det innebär att vara Programråd samt hur en ansöker via länken nedan.

Jag hoppas vi ses till våren!

/Projektledar-Mickis
Ansökan till att bli programråd 2017

Ps. Glöm inte att ”gilla” Miljötinget på Facebook eller följa oss på Instagram


Tack för i år!

11-13 november samlades 300 unga från Gävleborg och Dalarna på Folkets Park Orrskogen i Malung. Under tre dagar fick deltagarna ta del av fantastiska föreläsningar, coola underhållare och lära känna massa nya vänner!


Årets program!
Nu har vi lagt ut programmet för årets miljöting! Klicka här för att läsa/ladda ner.


Europaparlementets Medborgarpris 2014
Ett prisvinnande projekt

Under 2014 nominerades Miljötinget till Europaparlamentets Medborgarpris och valdes sedan ut som en av vinnarna av 2014 års pris. I motiveringen framhåller Europaparlamentet att "Miljötinget ger ungdomar de praktiska verktyg de behöver för att göra skillnad och engagera sig mer i arbetet för att göra vår värld hållbar."
Det här priset visar tydligt på projektets betydelse för regionerna och att det uppmärksammas på högre nivå. Miljötinget är en viktig del i arbetet med att göra Dalarna till Sveriges bästa ungdomsregion och utnämningen intygar att det är ett arbete väl värt att bevara och fortsätta att satsa på.


Hitta dina kontakter på MT Map!
På MT Map kan du hitta kontakter till massor av bra personer i din närhet som du kan få hjälp av. De kan tipsa dig om schysta föreläsningar att gå på, hjälpa dig ordna en miljörock, fixa med pengar för att genomföra ett projekt - eller kanske något helt annat som du funderar på MT Map.
Arrangörer
region gävleborg
region dalarna
Samarbetspartners
xtrafik