Välkommen till MiljötingetMiljötinget är ett miljöevenemang för och av unga och anordnas vartannat år i Gävleborg och Dalarna. Miljötingets unika koncept lyder: Att blanda kunskap och utbildning med nöje och nätverkande, och på så sätt skapa ett lyckat forum för lärande. Under konferensen får deltagarna ta del av kunskapshöjande föreläsningar och workshops, få verktyg för fortsatt engagemang och träffa många nya vänner!

I år firar Miljötinget 30 år! Detta vill vi fira med att blicka bakåt och se allt härligt vi har gjort men också kolla framåt med nytänkande och utveckling av Miljötinget! Vi håller också på att designa en ny hemsida så håll utkik efter den!

Miljötinget anordnas under en helg under hösten 2020 och programmet består av seminarier och föreläsningar blandat med workshops och praktiska övningar

Stommen till Miljötinget är programrådet. Programrådet består av ungdomar från Region Gävleborg och Region Dalarna, som planerar årets program, marknadsför och genomför Miljötinget. Genom att programrådet ges ett stort inflytande över tingets utformning är Miljötinget väl anpassat för sin målgrupp och därmed alltid mycket omtyckt bland tingets deltagare.

Miljötinget är politiskt och religiöst obundet evenemang.

Har du frågor några frågor går det bra att kontakta Alexandra Lindström på alexandra.lindstrom@regiongavleborg.se
Miljötinget

Följ oss på Snapchat

Responsive image

Miljötinget på Facebook
Miljötinget på Instagram

Kontakta oss

Projektledare Alexandra alexandra.lindstrom@regiongavleborg.se

Allmän information/kontakt info@miljotinget.se

Frågor om hemsidan webmaster@miljotinget.se