För Skolor       Godkänn elever här


Denna information om anmälnings- och avbokningsregler riktar sig till dig som är lärare eller rektor och ansvarar för att godkänna elevers deltagande på Miljötinget. Här hittar du också information om årets olika rabatter som är till för att göra det ännu mer fördelaktigt för skolan att anmäla deltagare.

Miljötinget 2019 går av stapeln 15 till 17 november i Söderhamn.
- Den ordinarie deltagaravgiften är 350 kronor/person.
- Det finns begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller.

I deltagaravgiften ingår:
- Resa till och från Miljötinget
- Vegetarisk kost under hela evenemanget
- Logi i sovsal
- Alla delar av programmet med föreläsningar, workshops, galamiddag, artistuppträdanden m.m.

Årets anmälningsrabatter – passa på!
Miljötinget vill samla så många unga som möjligt, och göra det så fördelaktigt som möjligt för Dalarnas och Gävleborgs skolor att ha möjlighet att skicka många deltagare.

Därför finns det en anmälningsrabatt:
Skickar en skola över 10 deltagare så reduceras deltagaravgiften med 100 kr vilket innebär 250kr/pers på alla deltagare som är anmälda efter 10:e deltagaren.

Exempel: Anmäler en skola 15 deltagare blir deltagaravgiften enbart 250 kronor per elev för 5 av eleverna och 350 kronor för 10 av eleverna.

Avbokningsregler:
En deltagare som är anmäld och bekräftad av sin skola har en uppbokad plats på Miljötinget för sin skolas räkning. Det innebär att om en bekräftad deltagare inte deltar på Miljötinget så debiteras skolan för deltagaravgiften ändå. Byten är tillåtna mellan elever på samma skola om Miljötinget informeras om vilken person som ersätter den ordinarie deltagarens plats för sin skola, och resehandlingar förs över mellan eleverna om dessa har skickats ut.

För skolans kontaktperson finns möjligheten att när hen godkänner deltagare så kan också anmälda från skolan sättas på ”reservplats” för att smidigt och snabbt ordna ersättare vid behov.

Om eleverna inte har hunnit bli bekräftad deltagare av sin skola kan de själva logga in och avanmäla sig. Men observera att detta enbart är möjligt om skolan inte hunnit behandla elevens ansökan. Kan en bekräftad elev inte delta är det viktigt att i första hand ordna en ersättare.

Finns vidare frågor är du varmt välkommen att kontakta:
info@miljotinget.se
alternativt
anna.b.sjogren@regiondalarna.se

Anna Sjögren
Projektledare Miljötinget


Elevlista

Elevlistan är stängd. Om du vill godkänna elever efter att tiden gått ut, hör av dig till oss på info@miljotinget.se
Instruktioner för anmälningar
Guide för hur anmälan går till:

1. Eleverna anmäler sig själva individuellt via vår hemsida miljotinget.se där de uppger all viktig information.

2. Du som ansvarig på skolan loggar in med skolans inloggningsuppgifter (som skickats till skolan via mail och post).

3. Uppge fakturaadress och organisationsnummer på din skolas sida på angivet ställe. Detta behöver du göra oavsett om uppgifterna funnits på skolans konto tidigare.

4. Nu kan du också se en lista på alla de elever som anmält sig från din skola. Där bekräftar du deras deltagande och har även möjlighet att sätta elever på reservplats.

5. Eleverna informeras automatiskt via mail om deras deltagande bekräftats, de har en reservplats eller om de inte godkänts som deltagare på Miljötinget av sin skola.

Miljötinget

Följ oss på Snapchat

Responsive image

Miljötinget på Facebook
Miljötinget på Instagram

Kontakta oss

Projektledare Anna anna.b.sjogren@regiondalarna.se

Allmän information/kontakt info@miljotinget.se

Frågor om hemsidan webmaster@miljotinget.se